مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

مشاوره رابطه دختر و پسر يكي از انواع خدماتي است كه روانشناسان متخصص در حيطه زوج درماني مي‌توانند به مراجعين خود ارائه دهند. در اين سبك از مشاوره درمانگر به شما كمك مي‌كند تا شناخت و درك بهتري از شريك خود به دست بياوريد و مهارت‌هاي ارتباطي خود را بهبود ببخشيد. در صورتي كه الگوي رفتاري غلطي ميان دختر و پسر وجود داشته باشد درمانگر مي‌تواند آن‌ها را شناسايي كرده و در مورد مزايا و معايب ادامه رابطه بينش كامل‌تري را فراهم كند. با توجه به اهميت موضوع در ادامه بيشتر درباره مشاوره روابط دختر و پسر صحبت خواهيم كرد پس همراه ما باشيد.

مشاوره رابطه دختر و پسر

مشاوره رابطه دختر و پسر يكي از انواع خدمات روانشناسي است كه متخصصان در حيطه زوج درماني به مراجعين خود ارائه مي‌دهند. در اين سبك از مشاوره شما مي‌توانيد در مورد كيفيت رابطه خود بينش بيشتري كسب كنيد و با ديدگاهي عقلاني مزايا و معايب ادامه دادن ارتباط را بسنجيد.

همچنين درمانگر در مشاوره رابطه دختر و پسر به شما كمك مي‌كند تا الگوهاي رفتاري غلط ميان خود را شناسايي كنيد و با يادگيري مهارت‌هاي ارتباطي رضايت‌مندي بيشتري را ميان خود تجربه نماييد. در صورتي كه در ارتباط قبل از ازدواج با تعارض خاصي مواجه شديد يا مي‌خواهيد از مشاوره پيش از ازدواج بهره ببريد مي‌توانيد از اين خدمات روانشناسي كمك بگيريد

موارد كاربرد مشاوره رابطه دختر و پسر

در ارتباط ميان دختر و پسر تعارضات مختلفي مي‌تواند اتفاق بيافتد؛ كه با دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر قابل حل مي‌باشد. از جمله مشكلاتي كه مي‌توانيد در مورد آن‌ها از يك روانشناس كمك بگيريد مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

🔹 نبود درك متقابل در رابطه و ناتواني در ابراز احساسات و عواطف

🔹 احساس طرد شدن در رابطه و نگراني در مورد تداوم آن

🔹مواجه شدن با برخي بدرفتاري‌ها در رابطه نظير سرزنش گري، قضاوت زودهنگام و خشونت

🔹 درگيري با موضوعاتي نظير بي‌اعتمادي و خيانت

🔹 شك و ترديد در مورد ادامه دادن به رابطه و ازدواج كردن

🔹نداشتن شناخت كافي از يكديگر

اهداف مشاوره رابطه دختر و پسر چيست؟

مشاوره رابطه دختر و پسر براي رسيدن به اهدافي صورت مي‌گيرد. اين اهداف به دليل شناخت هرچه بيشتر زوجين از يكديگر صورت مي‌گيرد. در ادامه به اهداف مشاوره رابطه دختر و پسر اشاره كرده ايم.

🟠 احترام دو طرفه

برقراري احترام دو طرفه از اهداف مشاوره رابطه دختر و پسر است. رابطه اي كه با بي احترامي، ناسزا و گاهي با عشق باشد، رابطه اي سمي است. اگر احترام متقابل وجود نداشته باشد، به مرور رابطه پايان مي‌يابد. مشاوره رابطه دختر و پسر به زوجين كمك مي‌كند تا احترام خود را حفظ كنند.

🟣 حفظ شادي در رابطه

حفظ نشاط و شادي در رابط از ديگر اهداف مشاوره رابطه دختر و پسر است. زندگي بالا و پاييني هاي زيادي دارد، اما مشاورين رابطه به شما كمك خواهند كرد تا شادي و نشاط را در زندگي در كنار تمام مشكلات حفظ كنيد.

🔴 انتظارات واقع بينانه

يكي از مهم ترين دلايل و اهداف مشاوره رابطه دختر و پسر، انتظارات واقع بينانه است. دو نفر از دو خانواده متفاوت با دو تربيت متضاد از هم قصد ارتباط با يكديگر دارند. در اين شرايط قطعا مشكلات ريز و درشتي رخ خواهد داد. اصل كار مشاوره رابطه دختر و پسر در اين زمينه، از بين بردن انتظارات واقع بينانه است. در واقع به شما آموزش داده مي‌شود كه چه انتظاراتي بايد داشته باشيد يا اصلا چه انتظاراتي اشتباه است.

🔵 گفت و گوي سالم

از مهم ترين اهداف مشاوره رابطه دختر و پسر، كمك به برقراري گفت و گوي سالم است. مشاورين به شما كمك مي‌كنند تا در حين صميميت، احترام و اعتماد، مكالمه اي سالم داشته باشيد.

🟡 مديريت رابطه

مديريت رابطه و اختلافات از ديگر اهداف مشاوره رابطه دختر و پسر است. مشاوره رابطه زوجين به افراد كمك مي‌كند تا در صورت مشكلات و اختلافات با چه شيوه و راهكاري برخورد كنند.

🟢 احترام به قوانين

در هر رابطه اي بايد مرزبندي و قوانيني شرح شود. احترام به اين قوانين توسط مشاوره رابطه دختر و پسر آموزش داده مي‌شود. احترام به قوانين باعث پيشرفت در زندگي و رابطه مي‌شود.

⚪ احترام به حريم شخصي

رابطه سالم نيازمند احترام به حريم شخصي است. همانطور كه در رابطه سالم بايد به استقلال فردي اهميت داد. مشاوره رابطه دختر و پسر به زوجين كمك مي‌كند تا به حريم شخصي و استقلال فردي يكديگر احترام بگذارند.

ويژگي هاي رابطه سالم

رابطه عاطفي سالم مشخصه هاي معيني دارد. اكثر افرادي كه رابطه عاطفي سالمي دارند، از مشاوره رابطه دختر و پسر كمك گرفته اند. جهت اطلاع از اينكه رابطه سالمي داريد يا خير، موارد زير به رابط سالم اشاره دارد.

🔻 زوجين از يكديگر حمايت مي‌كنند.

🔻 براي پيشرفت يكديگر تلاش مي‌كنند.

🔻آماده تغيير هستند.

🔻 هر دو در راس رابطه قرار دارند و هيچ كس برتر نيست.

🔻 يكديگر را راهنمايي مي‌كنند، اما خبري از كنترل گري نيست.

🔻حريم شخصي و استقلال فردي حفظ مي‌شود.

🔻 درخواست هاي خود را به راحتي بيان مي‌كنند.

🔻 هر دو از مديريت اختلافات آگاه هستند.

چه زماني بايد به مشاوره رابطه دختر و پسر مراجعه كرد؟

اقدام به دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر از يك جايي آغاز مي‌شود. اگر در رابطه با مشكلاتي نظير اشارات زير مواجهه شديد، حتما از مشاوره رابطه دختر و پسر كمك بگيريد.

◼ اعتياد

◼ بيماري مزمن

◼خشم

◼ اضطراب

◼ ترس

◼بي اعتمادي

◼ خيانت

◼پريشاني

◼ غم و اندوه

◼ از دست دادن دوستان

◼روابط اجتماعي خيلي محدود

◼ كنترل گري

◼ دروغ

◼دعوا

◼ رفع نيازهاي يك طرفه

◼ عدم مسئوليت پذيري

◼جلوگيري از پيشرفت

◼ بي احترامي

◼ مكالمه ناسالم

◼مقاوت در برابر خواسته ها

مسائلي كه در مشاوره رابطه دختر و پسر بررسي مي‌شوند

در مشاوره رابطه دختر و پسر، درمانگر مي‌تواند موضوعات مختلفي را مورد بررسي قرار دهد. از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به سابقه روابط قبلي، كيفيت ارتباطات خانوادگي، ارزيابي ويژگي‌هاي شخصيتي، سابقه مشكلات روانشناختي، ارزيابي الگوي رفتاري زوجين با يكديگر و بررسي انتظارات طرفين از يكديگر و شناسايي تعارضات اصلي را نام برد. براي دريافت مشاوره فردي كليك كنيد.

مشاوره رابطه دختر و پسر | نحوه برگزاري جلسات

جلسات مشاوره رابطه دختر و پسر مي‌تواند به دو صورت انفرادي و يا مشترك برگزار شود. اين مسئله تا حد زيادي به رويكرد خود درمانگر مربوط مي‌شود. مدت جلسات انفرادي معمولا 45 دقيقه و زمان جلسات مشترك 90 دقيقه خواهد بود. همچنين تعداد جلسات مورد نياز بستگي به ارزيابي روانشناس از مشكلات موجود دارد. برخي افراد كه براي موضوعاتي ساده مراجعه مي‌كنند ممكن است دريافت 2 يا 3 جلسه مهارت آموزي براي آن‌ها كافي باشد اما برخي ديگر به تعداد جلسات بيشتري براي حل مشكلات و اختلافات نياز دارند.

نحوه فرآيند مشاوره رابطه دختر و پسر 

مشاوره رابطه دختر و پسر الگوي خاصي دارد. مشاورين از ابتداي شروع رابطه تا زماني كه مراجعه كرده ايد، شما را مورد بررسي قرار مي‌دهند. نحوه فرآيند مشاوره رابطه دختر و پسر به شرح زير است.

📌 نحوه ملاقات

اولين سوال و بررسي كه توسط مشاوره رابطه دختر و پسر انجام مي‌شود، نحوه ملاقات دختر و پسر است. اينكه كجا و به چه طريقي رابطه شما زوجين شكل گرفته است.

📌 قرار دوستانه

دومين اقدام مشاوره رابطه دختر و پسر، آشنايي با قرارهاي دوستانه شما است. روانشناس بايد از اين موضوع آگاه شود كه اولين كلمات رد و بدل شده شما به چه صورت است.

📌 بررسي احساسات

سومين اقدام مشاوره رابطه دختر و پسر، بررسي احساسات و ايجاد علاقه است. زماني كه يكديگر را براي بار اول مشاهده كرديد، چه اتفاقي افتاد و چه احساسي را تجربه كرده ايد.

📌 برقراري رابطه

در وهله چهارم مشاوره رابطه دختر و پسر مطلع خواهد شد كه چه رابطه اي برقرار كرده ايد. آيا رابطه جنسي نيز جزوي از ارتباط شما بوده است؟

📌 تعهد

آخرين اطلاعاتي كه مشاوره رابطه دختر و پسر كسب مي‌كند، ميزان جديت، هدف و تعهد شما از رابطه است. اينكه ميزان تعهد دختر و پسر در رابطه به چه شيوه اي است. و جديت رابطه از نظر هر دو چه شكلي است.

مديريت رابطه عاطفي خارج از ازدواج

براي مديريت رابطه عاطفي خارج از ازدواج بايد در اقدام اول از مشاوره رابطه دختر و پسر بهره بگيريد. در وهله دوم بايد شرايط دوستي و رابطه را براي يكديگر روشن كنيد. تفاوت هاي فرهنگي، خانوادگي، اجتماعي، شغلي و … همگي در رابطه عاطفي اختلافات و مشكلاتي را به وجود مي‌آورد. دو فرد با تربيت متفاوت و جدا از هم قصد ادامه رابطه دارند. قطعا با اختلاف نظرهاي گوناگوني مواجهه خواهند شد.

با دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر حتما براي اين مشكلات راه حل هايي پيدا خواهيد كرد. استفاده از راهكارهاي مشاورين رابطه، كيفيت رابطه افزايش مي‌يابد و تمامي سوءتفاهمات رابطه برطرف خواهد شد.

آيا مشاوره رابطه فقط براي كساني است كه هنوز ازدواج نكرده اند؟

مشاوره رابطه دختر و پسر براي تمامي افراد است. چه كساني كه ازدواج نكرده اند و تنها در رابطه اي در راه آشنايي هستند. چه كساني كه ازدواج كرده اند و چندين سال است كه متاهل اند. مشاوره رابطه صرفا براي افراد مجرد نيست. آيا افرادي كه ازدواج كرده اند با يكديگر ارتباط برقرار نمي‌كنند؟ براي اينكه رابطه سالمي داشته باشيد. به يكديگر احترام بگذاريد و رابطه خوبي را پيش ببريد، بايد از مشاورين رابطه و روانشناسان كمك بگيريد. با كمك مشاوره رابطه، علاوه بر اينكه به رابطه تان كمك كرده ايد، آرامش خود را نيز تضمين كرده ايد.

چه كساني صلاحيت دادن مشاوره رابطه را دارند؟

مشاوره رابطه دختر و پسر تنها بايد توسط افرادي انجام شود كه از بار علمي زيادي برخوردار باشند. افرادي كه از لحاظ آكادميك مدرك روانشناسي و مشاوره دارند. و تجربه زيادي در پايدار ماندن روابط داشته اند.

مشورت با همسايه، خاله و عمه را به منظور مشاوره رابطه دختر و پسر برداشت نكنيد. هر فردي كه به نام مشاور و روانشناس شروع به كار مي‌كند، بايد شماره نظام روانشناسي داشته باشد. و از بار علمي بالايي برخوردار باشد.

مشاوره رابطه دختر و پسر در ذهن نو

مركز مشاوره ذهن نو از افرادي با تجربه سالانه و تحصيلات آكادميك جهت ارتباط با مراجعين عزيز استفاده مي‌كند. خدمات اين مركز در رابطه با تمامي زمينه هاي روانشناس از جمله مشاوره رابطه دختر و پسر است.

مشاوره رابطه دختر و پسر ذهن نو به صورت كاملا تخصصي به روابط شما رنگ و بو مي‌بخشند. براي مشكلات زوجين راهكارهايي را ارائه مي‌دهند. از ديگر خدمات خوب مركز مشاوره ذهن نو، خدمات به صورت حضوري و تلفني است. براي كساني كه علاقه به مراجعه حضوري دارند و افرادي كه تنها شرايط مشاوره آنلاين دارند، خدمات ارائه داده مي‌شود.

جهت بهبود رابطه پس از مشاوره رابطه دختر و پسر چه اقداماتي لازم است؟

تنها با مشاوره رابطه دختر و پسر كيفيت رابطه افزايش نخواهد يافت. بنابراين جهت بهبودي رابطه، دختر و پسر نيز بايد اقداماتي را انجام دهند. در اين بخش مقاله راجع به اقدامات زوجين پس از مشاوره رابطه دختر و پسر به نكاتي اشاره كرده ايم.

🔸 در اقدام اول بايد تجربيات روانشناس و بار علمي درمانگر را بررسي كنيد.

🔸 از فرد مجرب و متخصص كمك بگيريد.

🔸در اتاق درمان، مشكلات خود را صريح و واضح توضيح دهيد.

🔸 زوجين هر دو بايد در جلسات حضور داشته باشند.

🔸 اگر تمرينات پس از جلسه داشتيد، كوتاهي نكنيد.

🔸براي بهبود رابطه بايد به نكات روانشناس دقت كنيد.

🔸 اگر يكي از زوجين به تنهايي به درخواست درمانگر به اتاق درمان رفت، پس از جلسه او را سوال پيچ نكنيد.

سخن آخر

با توجه به مسائل گفته شده در رابطه با مشاوره رابطه دختر و پسر، بايد به اين مسئله تاكيد كرد كه مشاوره زوج درماني تنها به افرادي كه ازدواج كرده‌اند اختصاص ندارد بلكه شما براي مديريت روابط پيش از ازدواج نيز مي‌توانيد از اين خدمات مشاوره بهره‌مند شويد. روانشناسان باليني و روانشناسان خانواده از جمله درمانگراني هستند كه در اين حوزه تخصصي قادرند به شما ياري برسانند.

علاوه بر دقت كردن به سابقه تحصيلي در نظر گرفتن اعتبار مركز مشاوره‌اي كه به آن مراجعه مي‌كنيد و تجربيات باليني روانشناس نيز از جمله فاكتورهايي است كه بايد قبل از دريافت مشاوره در مورد رابطه دختر و پسر به آن‌ها دقت كنيد چرا كه امروزه بسياري از افراد و منابع ناموثق اقدام به ارائه مشاوره‌هاي غلط در اين زمينه مي‌كنند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه با آگاهي گام برداريد. براي اطلاع بيشتر درباره روند دريافت مشاوره زوج درماني كليك كنيد.

مركز مشاوره ذهن نو به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مشاوره رابطه دختر و پسر مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد. 

سوالات متداول

براي دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر به چه متخصصي مراجعه كنم؟

روانشناسان باليني و متخصص در حيطه زوج درماني از جمله درمانگراني هستند كه مي‌توانند در اين حوزه به شما ياري برسانند.

آيا در مشاوره روابط دختر و پسري مي‌توان در مورد آينده رابطه نيز تصميم گيري كرد؟

بله همانند مشاوره قبل از ازدواج در اين نوع از مشاوره نيز درمانگر مي‌تواند به شما كمك كند تا مزايا و معايب ادامه دادن به اين ارتباط را بسنجيد و از جنبه‌هاي مختلف آينده آن را ارزيابي نماييد. البته اين مسئله را به خاطر بسپاريد كه يك درمانگر حرفه‌اي هرگز به جاي شما تصميم نمي‌گيرد و در نهايت اين مسئله را به خودتان واگذار مي‌كند تا تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/4  ] [ ۲۰ ] [ newmiind ] [ ]

دوستي دختر و پسر چه پيامدهايي دارد؟ علل و عوامل مختلفي امروزه باعث شده است كه دوستي دختر و پسر گسترش پيدا كند و نسبت به گذشته رايج‌تر باشد. از جمله اين دلايل مي‌توان به كاهش يافتن فرصت ازدواج براي جوانان و افزايش سن ازدواج را مثال زد. اين دوستي‌ها در كشور ما به دليل مغايرت با ريشه‌هاي فرهنگي و اعتقادي مي‌تواند زمينه ساز آسيب‌هاي زيادي شود. براي مثال نداشتن تعهد، تزلزل رابطه و افزايش تجربه شكست‌هاي عاطفي براي هردو طرف از جمله اين آسيب‌ها هستند. ما در ادامه اين مقاله در

منبع: مضرات و مشكلات دوستي دختر و پسر

دوستي دختر و پسر

دوستي دختر و پسر در هر دوره سني مي‌تواند اتفاق بيافتد، اما با توجه به مهارت هاي ارتباطي و نيازهاي هر گروه سني بايد برخورد و رويكرد مناسبي اتخاذ كرد. بيشتر والدين دچار نگراني هاي زيادي براي ارتباط هاي فرزندان نوجوان و جوان شان هستند. خيلي از ما نمي‌دانيم كه چطور فرزندمان را آماده رويارويي با ساير افراد جامعه بكنيم؛ به طوري كه او بتواند در كنار حفظ ارتباطات اجتماعي، مرزهايي را براي خود تعيين كند. از آن جا كه همه آدم ها و خانواده ها مثل هم فكر و رفتار نمي‌كنند، نمي‌توان يك روش را به عنوان بهترين معرفي كرد، بلكه با بررسي شرايط و ديدگاه هاي اعضاي آن خانواده مي‌توان تعادل را برقرار نمود. در ادامه جهت كسب آگاهي لازم درباره معايب و فوايد برخورد دو جنس با يكديگر توضيحاتي آورده‌ايم.

معايب و مضرات دوستي دختر و پسر و ارتباط آن با روابط خارج از عرف

علل و عوامل مختلفي وجود دارد كه باعث مي‌شود كه دختر و پسرهاي امروزي به روابط دوستانه تمايل بيشتري داشته باشند و اين مسئله نسبت به گذشته رواج بالاتري پيدا كند. ما در ادامه به به چند مورد از مهم‌ترين عللي كه در اين موضوع نقش دارند اشاره كرده‌ايم.

1- بالا رفتن سن ازدواج

امروزه فاكتورهايي كه آمادگي فرد براي ازدواج را تعيين مي‌كنند تغيير كرده است. براي مثال با اهميت يافتن ميزان تحصيلات افراد زيادي ازدواج خود را تا اتمام دوران تحصيلات دانشگاهي به تعويق مي‌اندازند. اين مسئله در كنار گذراندن مراحلي مثل سربازي و كاريابي نسبت به گذشته، اكثر افراد مجبور هستند كه سال‌هاي طولاني‌تري را مجرد بمانند. با اين حال به دليل اينكه نيازهاي جنسي و عاطفي هم‌چنان با شروع دوره نوجواني در افراد وجود دارد ناتواني در مديريت نيازها مي‌تواند باعث شود كه افراد قبل از ازدواج به روابط دوستي روي بياورند.

2- وجود محدوديت‌هاي زياد براي ازدواج

با پيشرفت جوامع، بسياري از افراد سبك‌هاي زندگي تجمل گرايانه‌اي را مي‌پسندند و نمي‌توانند زندگي ساده‌اي را آغاز كنند. همين مسئله باعث مي‌شود كه ازدواج روز به روز براي آن‌ها دشوارتر شود. علاوه بر اين با وجود مشكلاتي نظير تورم و بيكاري در جامعه ما برآورده كردن اهداف بلندپروازانه يا حتي معمولي دشوارتر شده و بسياري از جوانان نمي‌توانند حتي خواسته‌هاي معقول خود را برآورده كنند. همين مسئله باعث مي‌شود كه برخي از آن‌ها از ازدواج صرف نظر كرده و دوستي هاي دختر و پسري را ترجيح دهند.

3- دوستي دختر و پسر | عدم مسئوليت پذيري

افرادي كه در خانواده‌هايي با سبك تربيتي نازپرورده رشد مي‌كنند ديرتر مي‌توانند مسئوليت‌هاي زندگي را بپذيرند. آن‌ها عادت كرده‌اند كه همواره مسئوليت‌هاي زندگي را به دوش ديگران بياندازند و سختي چنداني را تحمل نكنند. همين امر باعث مي‌شود كه براي تن دادن به ازدواج مقاومت بيشتري به خرج دهند و اغلب دوستي و روابط سطحي را ترجيح دهند.

4- داشتن سبك زندگي عشرت طلبانه

برخي افراد به روابط دختر و پسري به عنوان نوعي تفريح و سرگرمي نگاه مي‌كنند. همين امر باعث مي‌شود كه نتوانند ديد درستي نسبت به ازدواج داشته باشند و آن را به عنوان محدوديت در نظر مي‌گيرند. اين افراد مسلما به جاي ازدواج روابط خارج از چارچوب و چندگانه را ترجيح مي‌دهند و پس از ازدواج نيز بيش از ديگران در معرض ريسك خيانت قرار دارند.

آيا دوستي دختر و پسر فوايدي هم دارد؟

بسياري از افراد امروزه طرفدار روابط آزاد هستند و معتقدند اين دوستي‌ها نه تنها ضرري ندارد بلكه مي‌تواند با منافعي براي دو طرف همراه باشد. از نگاه روانشناسي اين مسئله زماني صدق مي‌كند كه اين روابط با ريشه‌هاي فرهنگي و اعتقادي يك جامعه در تضاد نباشد و افراد در همان روابط دوستي نيز حق و حقوقي را براي يكديگر قائل باشند. زماني كه در جامعه‌اي روابط دختر و پسري از جانب عموم پذيرفته شده نيست و افراد مجبورند ارتباطي پنهاني داشته باشند، در صورت بروز هرگونه مشكل از حمايت كم‌تري برخوردارند و اين رابطه بيش از اينكه با منفعت همراه باشد زمينه ساز بروز آسيب براي آن‌ها خواهد بود. براي آشنايي با اصول دوستي به قصد ازدواج كليك كنيد.

آسيب هاي دوستي دختر و پسر

بر اساس مشاهدات روانشناسان از مراجعين خود در مراكز مشاوره، روابط دختر و پسر به خصوص در كشور ما مي‌تواند براي طرفين به خصوص براي دخترها پيامدهاي منفي بسياري را به بار بياورد. ما در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آسيب‌ها در اين زمينه اشاره كرده‌ايم. در صورتي كه در رابطه خود دچار مشكل شده‌ايد مي‎‌توانيد از خدمات مشاوره رابطه دختر و پسر استفاده نماييد.

1- نبود تعهد رسمي در رابطه

يكي از مهم‌ترين فاكتورهايي كه در رابطه عاطفي براي هردو طرف امنيت رواني ايجاد مي‌كند متعهد بودن زوجين است. در ازدواج افراد به دليل تبعات اجتماعي و خانوادگي محدوديت‌هاي بيشتري براي زير پا گذاشتن تعهدات دارند. اين محدوديت‌ها همانند يك ترمزگير براي رابطه عمل مي‌كنند و كمتر اجازه مي‌دهند كه فرد به راحتي رابطه را كنار بگذارد يا به فريب كاري روي بياورد. اين در حالي است كه در بسياري از موارد عدم رعايت تعهد براي طرفين هيچ‌گونه پيامد جدي ندارد و فرد مي‌تواند به راحتي عهد و پيمان خود را زير پا بگذارد. بنابراين حتما بايد حد و مرز در رابطه را مشخص كنيد.

2- افزايش ريسك بروز شكست عاطفي

با توجه به اينكه تمام كردن روابط دختر و پسري همواره آسان‌تر از ازدواج است احتمال بروز شكست عاطفي نيز در آن بيشتر است. با توجه به اينكه شكست عاطفي مي‌تواند مسئله بسيار تاثيرگذاري در سلامت روان باشد و زمينه ساز بروز اختلالاتي نظير افسردگي و اضطراب گردد بسيار اهميت دارد كه همواره در مورد آن هشيار باشيد و به هرقيمتي براي رفع نيازهاي عاطفي و جنسي خود با جنس مخالف وارد رابطه نشويد. پيشنهاد مي‌كنيم مقاله روانشناسي عشق را بخوانيد.

3- وجود باورهاي منفي در مورد دوستي دختر و پسر

در جامعه و فرهنگ ما اكثر افراد نگاهي منفي به رابطه دختر و پسري دارند. در بسياري از موارد اين مسئله به ريشه‌هاي اعتقادي مربوط مي‌شود. اين نگاه منفي باعث مي‌شود كه خيلي از دختر و پسرها همواره در رابطه خود نوعي احساس گناه و ناراحتي پنهان را تجربه كنند. همين مسئله مي‌تواند در دراز مدت به سلامت روان طرفين آسيب بزند و زمينه ساز مشكلاتي نظير افسردگي و اضطراب شود.

4- نبود حمايت اجتماعي

از آنجايي كه عموم مردم به خصوص در مورد دخترها نگاه خوبي به رابطه داشتن با جنس مخالف ندارند در نتيجه حمايتي نيز از اين موضوع نمي‌كنند. به همين خاطر اكثر افراد پس از تجربه شكست عاطفي يا هرگونه مشكل در رابطه با پارتنر خود كم‌تر حمايت و پشتيباني دريافت مي‌كنند كه اين موضوع شدت آسيب‌هاي وارده را افزايش مي‌دهد.

 

بيشتر بخوانيد : مرور رابطه با چند سوال

 

دوستي دختر و پسر | توصيه ها و راهكارهايي براي كاهش آسيب

با توجه به آسيب‌ها و پيامدهاي دوستي دختر و پسر در ادامه به راهكارهايي اشاره كرده‌ايم كه به شما كمك مي‌كند بتوانيد اوضاع را بهتر مديريت نماييد.

1- در مورد استانداردهاي خود براي ازدواج تجديد نظر كنيد

برخي افراد فكر مي‌كنند تنها زماني مي‌توانند ازدواج كنند كه تمامي فاكتورهاي لازم را به طور كامل داشته باشند. به همين خاطر به دليل احساس ناتواني براي ازدواج به روابط دوستي روي مي‌آورند. اين در حالي است كه اگر شما از نظر شخصيتي، فرهنگي و خانوادگي به هم نزديك باشيد مي‌توانيد بسياري از مسائل را با مشاركت يكديگر حل كنيد و در كنار همسرتان با سرعت بيشتري در زندگي پيش برويد. در نظر داشته باشيد كه هيچ انساني كامل نيست و شما نيز از اين قاعده مستثني نيستيد. براي اينكه بتوانيد پيش بيني كنيد ازدواج شما در سن و سالي كه داريد تا چه حد مي‌تواند موفقيت آميز باشد بهتر از يك مشاور و روانشناس كمك بگيريد.

2- فرزندان خود را درگير تجملات نكنيد

برخي از خانواده‌ها توقعات بسيار بالايي در مورد عروس و يا داماد خانواده خود دارند. با توجه به فشارهاي اقتصادي و شرايط دشوار براي مستقل شدن جوان‌ها بسياري از آن‌ها نمي‌توانند توقعات خانواده‌ها را برآورده كنند. همين مسئله باعث مي‌شود كه از ازدواج بهراسند و روابط دوستي را ترجيح دهند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه بتوانيد ديگاه واقع بينانه‌اي داشته باشيد و علاوه بر ماديات ملاك‌هاي ديگري را نيز در نظر بگيريد.

3- دوستي دختر و پسر | نيازهاي جنسي خود را مديريت كنيد

يك باور عمومي غلط كه در ميان عامه مردم رواج دارد اين است كه نيازهاي جنسي همانند نيازهاي اوليه نظير گرسنگي و تشنگي هستند و بايد هر طور كه شده برآورده شوند. اين در حالي است كه شما مي‌توانيد انرژي جنسي را از طريق مجاري ديگري نظير ورزش كردن تخليه نماييد. در نتيجه هرگز به خاطر اين مسئله خود را در روابط دوستي و آسيب زا درگير نكنيد.

4- روحيه مسئوليت پذيري را در فرزندان خود تقويت كنيد

يكي از دلايل بسيار رايجي كه باعث مي‌شود افراد در روابط آسيب زا با جنس مخالف گرفتار شوند نبود روحيه مسئوليت پذيري و تعهد است چرا كه اين روابط بر خلاف ازدواج به راحتي پايان مي‌يابند و افراد معمولا هزينه كمي بابت رفتارهاي نادرست خود متقبل مي‌شوند. براي جلوگيري از اين معضل بسيار اهميت دارد كه از همان كودكي بر پرورش روحيه مسئوليت پذيري در فرزند خود تمركز كنيد و آن‌ها را افرادي پايبند و متعهد بار بياوريد. والديني كه سبك تربيتي نازپرورده‌اي دارند و اجازه نمي‌دهند بچه‌هايشان خود براي جبران اشتباهات تلاش كنند اغلب در پرورش روحيه مسئوليت پذيري فرزندان با مشكلات بيشتري مواجه هستند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ارتباط با جنس مخالف مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

آيا داشتن روابط متعدد قبل از ازدواج مي‌تواند ريسك خيانت را افزايش دهد؟

بله، افرادي كه درگير روابط متنوع مي‌شوند به مرور اين مسئله به سبك زندگي‌شان تبديل مي‌شود و يك شبه پس از ازدواج نمي‌توانند آن را كنار بگذارند. از همين‌رو ريسك خيانت در اين افراد مي‌تواند بيش از ديگران باشد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مضرات و مشكلات دوستي دختر و پسر

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/5/23  ] [ ۰۷ ] [ newmiind ] [ ]

دوستي دختر و پسر چه پيامدهايي دارد؟ علل و عوامل مختلفي امروزه باعث شده است كه دوستي دختر و پسر گسترش پيدا كند و نسبت به گذشته رايج‌تر باشد. از جمله اين دلايل مي‌توان به كاهش يافتن فرصت ازدواج براي جوانان و افزايش سن ازدواج را مثال زد. اين دوستي‌ها در كشور ما به دليل مغايرت با ريشه‌هاي فرهنگي و اعتقادي مي‌تواند زمينه ساز آسيب‌هاي زيادي شود. براي مثال نداشتن تعهد، تزلزل رابطه و افزايش تجربه شكست‌هاي عاطفي براي هردو طرف از جمله اين آسيب‌ها هستند. ما در ادامه اين مقاله در مورد فوائد و مضرات دوستي دختر و پسر و راهكارهايي براي كاهش آسيب‌هاي احتمالي توضيحات بيشتري را ارائه كرده‌ايم پس با ما همراه باشيد.

 

منبع : دوستي دختر و پسر 

 

دوستي دختر و پسر | علل گرايش دو جنس به روابط دوستي خارج از ازدواج

علل و عوامل مختلفي وجود دارد كه باعث مي‌شود كه دختر و پسرهاي امروزي به روابط دوستانه تمايل بيشتري داشته باشند و اين مسئله نسبت به گذشته رواج بالاتري پيدا كند. ما در ادامه به به چند مورد از مهم‌ترين عللي كه در اين موضوع نقش دارند اشاره كرده‌ايم.

1- بالا رفتن سن ازدواج

امروزه فاكتورهايي كه آمادگي فرد براي ازدواج را تعيين مي‌كنند تغيير كرده است. براي مثال با اهميت يافتن ميزان تحصيلات افراد زيادي ازدواج خود را تا اتمام دوران تحصيلات دانشگاهي به تعويق مي‌اندازند. اين مسئله در كنار گذراندن مراحلي مثل سربازي و كاريابي نسبت به گذشته، اكثر افراد مجبور هستند كه سال‌هاي طولاني‌تري را مجرد بمانند. با اين حال به دليل اينكه نيازهاي جنسي و عاطفي هم‌چنان با شروع دوره نوجواني در افراد وجود دارد ناتواني در مديريت نيازها مي‌تواند باعث شود كه افراد قبل از ازدواج به روابط دوستي روي بياورند.

2- وجود محدوديت‌هاي زياد براي ازدواج

با پيشرفت جوامع، بسياري از افراد سبك‌هاي زندگي تجمل گرايانه‌اي را مي‌پسندند و نمي‌توانند زندگي ساده‌اي را آغاز كنند. همين مسئله باعث مي‌شود كه ازدواج روز به روز براي آن‌ها دشوارتر شود. علاوه بر اين با وجود مشكلاتي نظير تورم و بيكاري در جامعه ما برآورده كردن اهداف بلندپروازانه يا حتي معمولي دشوارتر شده و بسياري از جوانان نمي‌توانند حتي خواسته‌هاي معقول خود را برآورده كنند. همين مسئله باعث مي‌شود كه برخي از آن‌ها از ازدواج صرف نظر كرده و دوستي هاي دختر و پسري را ترجيح دهند.

3- دوستي دختر و پسر | عدم مسئوليت پذيري

افرادي كه در خانواده‌هايي با سبك تربيتي نازپرورده رشد مي‌كنند ديرتر مي‌توانند مسئوليت‌هاي زندگي را بپذيرند. آن‌ها عادت كرده‌اند كه همواره مسئوليت‌هاي زندگي را به دوش ديگران بياندازند و سختي چنداني را تحمل نكنند. همين امر باعث مي‌شود كه براي تن دادن به ازدواج مقاومت بيشتري به خرج دهند و اغلب دوستي و روابط سطحي را ترجيح دهند.

تماس با مشاور

4- داشتن سبك زندگي عشرت طلبانه

برخي افراد به روابط دختر و پسري به عنوان نوعي تفريح و سرگرمي نگاه مي‌كنند. همين امر باعث مي‌شود كه نتوانند ديد درستي نسبت به ازدواج داشته باشند و آن را به عنوان محدوديت در نظر مي‌گيرند. اين افراد مسلما به جاي ازدواج روابط خارج از چارچوب و چندگانه را ترجيح مي‌دهند و پس از ازدواج نيز بيش از ديگران در معرض ريسك خيانت قرار دارند.

دوستي دختر و پسر فوايدي هم دارد؟

بسياري از افراد امروزه طرفدار روابط آزاد هستند و معتقدند اين دوستي‌ها نه تنها ضرري ندارد بلكه مي‌تواند با منافعي براي دو طرف همراه باشد. از نگاه روانشناسي اين مسئله زماني صدق مي‌كند كه اين روابط با ريشه‌هاي فرهنگي و اعتقادي يك جامعه در تضاد نباشد و افراد در همان روابط دوستي نيز حق و حقوقي را براي يكديگر قائل باشند. زماني كه در جامعه‌اي روابط دختر و پسري از جانب عموم پذيرفته شده نيست و افراد مجبورند ارتباطي پنهاني داشته باشند، در صورت بروز هرگونه مشكل از حمايت كم‌تري برخوردارند و اين رابطه بيش از اينكه با منفعت همراه باشد زمينه ساز بروز آسيب براي آن‌ها خواهد بود.

دوستي دختر و پسر و مضرات آن

بر اساس مشاهدات روانشناسان از مراجعين خود در مراكز مشاوره، روابط دختر و پسر به خصوص در كشور ما مي‌تواند براي طرفين به خصوص براي دخترها پيامدهاي منفي بسياري را به بار بياورد. ما در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آسيب‌ها در اين زمينه اشاره كرده‌ايم. در صورتي كه در رابطه خود دچار مشكل شده‌ايد مي‎‌توانيد از خدمات مشاوره رابطه دختر و پسر استفاده نماييد.

1- نبود تعهد رسمي در رابطه

يكي از مهم‌ترين فاكتورهايي كه در رابطه عاطفي براي هردو طرف امنيت رواني ايجاد مي‌كند متعهد بودن زوجين است. در ازدواج افراد به دليل تبعات اجتماعي و خانوادگي محدوديت‌هاي بيشتري براي زير پا گذاشتن تعهدات دارند. اين محدوديت‌ها همانند يك ترمزگير براي رابطه عمل مي‌كنند و كمتر اجازه مي‌دهند كه فرد به راحتي رابطه را كنار بگذارد يا به فريب كاري روي بياورد. اين در حالي است كه در بسياري از موارد عدم رعايت تعهد براي طرفين هيچ‌گونه پيامد جدي ندارد و فرد مي‌تواند به راحتي عهد و پيمان خود را زير پا بگذارد.

2- افزايش ريسك بروز شكست عاطفي

با توجه به اينكه تمام كردن روابط دختر و پسري همواره آسان‌تر از ازدواج است احتمال بروز شكست عاطفي نيز در آن بيشتر است. با توجه به اينكه شكست عاطفي مي‌تواند مسئله بسيار تاثيرگذاري در سلامت روان باشد و زمينه ساز بروز اختلالاتي نظير افسردگي و اضطراب گردد بسيار اهميت دارد كه همواره در مورد آن هشيار باشيد و به هرقيمتي براي رفع نيازهاي عاطفي و جنسي خود با جنس مخالف وارد رابطه نشويد.

3- وجود باورهاي منفي در مورد دوستي دختر و پسر

در جامعه و فرهنگ ما اكثر افراد نگاهي منفي به رابطه دختر و پسري دارند. در بسياري از موارد اين مسئله به ريشه‌هاي اعتقادي مربوط مي‌شود. اين نگاه منفي باعث مي‌شود كه خيلي از دختر و پسرها همواره در رابطه خود نوعي احساس گناه و ناراحتي پنهان را تجربه كنند. همين مسئله مي‌تواند در دراز مدت به سلامت روان طرفين آسيب بزند و زمينه ساز مشكلاتي نظير افسردگي و اضطراب شود.

4- نبود حمايت اجتماعي

از آنجايي كه عموم مردم به خصوص در مورد دخترها نگاه خوبي به رابطه داشتن با جنس مخالف ندارند در نتيجه حمايتي نيز از اين موضوع نمي‌كنند. به همين خاطر اكثر افراد پس از تجربه شكست عاطفي يا هرگونه مشكل در رابطه با پارتنر خود كم‌تر حمايت و پشتيباني دريافت مي‌كنند كه اين موضوع شدت آسيب‌هاي وارده را افزايش مي‌دهد.

دوستي دختر و پسر | توصيه ها و راهكارهايي براي كاهش آسيب 

با توجه به آسيب‌ها و پيامدهاي دوستي دختر و پسر در ادامه به راهكارهايي اشاره كرده‌ايم كه به شما كمك مي‌كند بتوانيد اوضاع را بهتر مديريت نماييد. 

1- در مورد استانداردهاي خود براي ازدواج تجديد نظر كنيد 

برخي افراد فكر مي‌كنند تنها زماني مي‌توانند ازدواج كنند كه تمامي فاكتورهاي لازم را به طور كامل داشته باشند. به همين خاطر به دليل احساس ناتواني براي ازدواج به روابط دوستي روي مي‌آورند. اين در حالي است كه اگر شما از نظر شخصيتي، فرهنگي و خانوادگي به هم نزديك باشيد مي‌توانيد بسياري از مسائل را با مشاركت يكديگر حل كنيد و در كنار همسرتان با سرعت بيشتري در زندگي پيش برويد. در نظر داشته باشيد كه هيچ انساني كامل نيست و شما نيز از اين قاعده مستثني نيستيد. براي اينكه بتوانيد پيش بيني كنيد ازدواج شما در سن و سالي كه داريد تا چه حد مي‌تواند موفقيت آميز باشد بهتر از يك مشاور و روانشناس كمك بگيريد. 

2- فرزندان خود را درگير تجملات نكنيد

برخي از خانواده‌ها توقعات بسيار بالايي در مورد عروس و يا داماد خانواده خود دارند. با توجه به فشارهاي اقتصادي و شرايط دشوار براي مستقل شدن جوان‌ها بسياري از آن‌ها نمي‌توانند توقعات خانواده‌ها را برآورده كنند. همين مسئله باعث مي‌شود كه از ازدواج بهراسند و روابط دوستي را ترجيح دهند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه بتوانيد ديگاه واقع بينانه‌اي داشته باشيد و علاوه بر ماديات ملاك‌هاي ديگري را نيز در نظر بگيريد. 

3- دوستي دختر و پسر | نيازهاي جنسي خود را مديريت كنيد 

يك باور عمومي غلط  كه در ميان عامه مردم رواج دارد اين است كه نيازهاي جنسي همانند نيازهاي اوليه نظير گرسنگي و تشنگي هستند و بايد هر طور كه شده برآورده شوند. اين در حالي است كه شما مي‌توانيد انرژي جنسي را از طريق مجاري ديگري نظير ورزش كردن تخليه نماييد. در نتيجه هرگز به خاطر اين مسئله خود را در روابط دوستي و آسيب زا درگير نكنيد.

4- روحيه مسئوليت پذيري را در فرزندان خود تقويت كنيد

يكي از دلايل بسيار رايجي كه باعث مي‌شود افراد در روابط آسيب زا با جنس مخالف گرفتار شوند نبود روحيه مسئوليت پذيري و تعهد است چرا كه اين روابط بر خلاف ازدواج به راحتي پايان مي‌يابند و افراد معمولا هزينه كمي بابت رفتارهاي نادرست خود متقبل مي‌شوند. براي جلوگيري از اين معضل بسيار اهميت دارد كه از همان كودكي بر پرورش روحيه مسئوليت پذيري در فرزند خود تمركز كنيد و آن‌ها را افرادي پايبند و متعهد بار بياوريد. والديني كه سبك تربيتي نازپرورده‌اي دارند و اجازه نمي‌دهند بچه‌هايشان خود براي جبران اشتباهات تلاش كنند اغلب در پرورش روحيه مسئوليت پذيري فرزندان با مشكلات بيشتري مواجه هستند. 

براي دريافت مشاوره در زمينه ارتباط با جنس مخالف مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا داشتن روابط متعدد قبل از ازدواج مي‌تواند ريسك خيانت را افزايش دهد؟

بله، افرادي كه درگير روابط متنوع مي‌شوند به مرور اين مسئله به سبك زندگي‌شان تبديل مي‌شود و يك شبه پس از ازدواج نمي‌توانند آن را كنار بگذارند. از همين‌رو ريسك خيانت در اين افراد مي‌تواند بيش از ديگران باشد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

منبع : دوستي دختر و پسر 

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/1/27  ] [ ۱۹ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 6
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب